Vrienden maken tips

Home / Vrienden maken tips

Vrienden maken tips

Voor de een super simpel, het gaat vanzelf. Voor de ander bijna onmogelijk. In dit artikel vind je tips voor het maken van vrienden!

vrienden maken tips

Vrienden maken tips

tip 1:

Zorg ervoor dat je naar de mensen toegaat. Ga bij familie op bezoek, bij kennissen. Hier kun je mensen tegenkomen en zo in contact komen. Hetzelfde geldt voor winkelen. Ga ook alleen winkelen of boodschappen doen. Ga bij een sport of bezoek een kroeg. Dit zijn plekken waar je makkelijk in aanraking komt met mensen.

tip 2:

Het is niet de bedoeling om met heel veel mensen bevriend te raken. Probeer om de belangrijkste en interessantste mensen in je buurt te houden. Investeer in deze mensen. Ga koffie met ze drinken en spreek met elkaar af. Koffie kan hier door zijn specifieke eigenschappen trouwens echt een mooie meerwaarde zijn.

Concentreer je op de relaties waar jij van denkt dat dit goede vrienden zouden kunnen worden. Houd een niet te groot aantal aan.

tip 3:

Ga naar dezelfde plek om koffie te drinken, te sporten of je boodschappen te doen. De mensen gaan je herkennen en zullen eerder een praatje met je aanknopen omdat je een vertrouwd gezicht bent. Wie weet komt hier een mooie vriendschap uit naar voren! Veel succes met het maken van vrienden. Hopelijk hebben deze vrienden maken tips je een eindje op weg geholpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.