Nieuwe vrienden maken

Home / Nieuwe vrienden maken

Nieuwe vrienden maken

Er zijn genoeg manieren om nieuwe mensen en vrienden te ontmoeten

De meest voorkomende manieren zijn via school, werk of via het internet. Veel mensen zijn bang om afgewezen te worden en zijn daarom bang om contact te leggen en nieuwe vrienden te maken. Een goede manier om nieuwe vrienden te maken: De makkelijkste manier om nieuwe vrienden te maken is op het werk, of op school.

Samenwerking en werken in dezelfde ruimte creëert vaak een band. Scholen en werkgelegenheden organiseren regelmatig uitjes waardoor het makkelijk is een gesprek aan te knopen en elkaar beter te leren kennen. Volgens blogger Joren is proximity (fysiek, dan!) écht de beste determinator om natuurlijke vriendschapsontwikkeling te voorspellen.

nieuwe vrienden maken

Daarnaast is het internet een geschikte plek om nieuwe vrienden te maken

Het is voor veel mensen makkelijker om mensen online te benaderen. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe vrienden vinden via een online spel of forum en mensen vinden met dezelfde hobby’s en interesses. Het hebben van dezelfde interesses schept vak een band wat het makkelijker maakt om een vriendschap vanuit op te bouwen.

Wat te vermijden: Een bar of club lijken wellicht de beste plekken om nieuwe vrienden te maken, maar niets is minder waar. Door de luide muziek en alcohol wordt het hebben van een serieus gesprek een stuk moeilijker.

nieuwe vrienden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.